Aangespoelde verhalen

Recensie ‘Aangespoelde verhalen’ – Verhalenbundel

Recensie ‘Aangespoelde verhalen’ – Verhalenbundel

Aangespoelde verhalen is een verhalenbundel geschreven door Elly van Driel, Marianne Leerkes, Guido Mortelmans, Titia Schut, Esther van der Ham, Lucy Neetens, Guus Norden, Rinske Oenema, Alexander Roessen, Melania Somers, Joke Zwaal, Janine van de Raadt, Marieke Simons, Remda Spoelstra en Tinke van der Poll.

Doordat de bundel geschreven werd door 15 verschillende schrijvers, zijn het ook erg uiteenlopende verhalen. Dit zorgt ervoor dat – denk ik – haast iedereen deze bundel met plezier zal lezen. Het voordeel is bovendien dat een minder leuk verhaal al snel is afgelopen. Dat is overigens ook meteen het nadeel: een leuk verhaal is eveneens zo voorbij. Zelf vond ik trouwens geen enkel verhaal totaal niet leuk. Andersom zijn er voor mij wel een paar auteurs die er echt uitsprongen en waarvan ik meer wil lezen.

Als ik de verhalen van Aangespoelde verhalen nog geen reden vond om de bundel aan te raden, dan was het wel omdat er van elk verkocht exemplaar een euro wordt gedoneerd aan de zeehondenopvang. Dit alles maakt het in mijn ogen ook een ideaal cadeautje! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *