Jinxed

Recensie ‘Jinxed’ – Amy McCulloch

Recensie ‘Jinxed’ – Amy McCulloch

Ik werd al  vaker verliefd op de omslag van een boek en dat had ik opnieuw bij Jinxed! Ondanks dat het genre young adult is – wat ik meestal te licht verteerbaar vind – sprak de omschrijving me (als echte geek) wel aan. Ik heb me ook niet vergist, het is echt een erg leuk boek! Ja, het is aan de lichte kant, maar het is grappig, spannend en meeslepend. Er zitten wel wat foutjes in en zaken die niet worden uitgelegd*, maar daar kon ik me niet zo heel erg aan storen. Ik kijk uit naar het volgende deel!

Op de website van Qreative Minds vind je wederom mijn complete recensie.

 

*Aangezien Jinxed het eerste deel van een serie is, zou het zomaar kunnen dat er dadelijk toch nog uitleg komt. Al denk – of vrees – ik dat bepaalde dingen niet kunnen worden verduidelijkt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *