Tamara Onos - Onder invloed

Recensie ‘Onder invloed’ – Tamara Onos

Recensie ‘Onder invloed’ – Tamara Onos

Op Facebook ontdekte ik laatst nog een leesclub. Omdat ik natuurlijk altijd leesvoer te kort kom, kon ik het niet laten om  mee te dingen naar een plekje. 😉 Dat plekje kreeg ik, het boek Onder invloed van Tamara Onos eveneens.

Tamara is arboprofessional (arbeidshygiënist en hogere veiligheidskundige), Onder invloed is haar debuut en is het eerste deel uit een serie.

Hoewel de omslag mij eigenlijk helemaal niet aansprak, was dat met het verhaal gelukkig wel het geval. Het is een erg vlot geschreven boek, wat op geen enkel moment aanvoelt als een debuut. Voor mij is het enige nadeel, dat het niet echt de diepte ingaat. De zinsbouw is redelijk simpel, omschrijvingen van mensen en plaatsten zijn dat ook.

Neemt niet weg dat Onder invloed zeker een aanrader is en ik kijk nu al uit naar de opvolger!

Lees natuurlijk ook mijn complete recensie. 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *